fejlesztés

A BASF Hungária Kft 7,6 milliárd eurót fizetett a Bayer-üzletágak felvásárlásáért.
Az elmúlt évek meghatározó mozgásokat, átrendeződéseket hoztak világszerte a növényvédőszer- és vetőmagpiacon is
A Fendt világszerte stabil növekedést mutat, mind a traktorértékesítés területén, mind a teljes Fendt Full Line programban. [...]
Korábban a legsikeresebb értékesítő munkatárstól megkérdeztem: „Hogy adod el a Valtra traktorokat?” – A következő választ kaptam: „Bemegyek a gazdához, és megkérdem: Na, mi kő? Mert egyedül a Valtra az a traktorgyár, amelyik az ő [...]
A több mint 60 éves múlttal rendelkező németországi Köckerling gyár Magyarországon is jelen van szántóföldi munkagépeivel.
A nagy múltú német cég hazai leányvállalata komoly fejlesztéseket indított ebben az évben.
A Magyar Szója Nonprofit Kft. és a Donau Soja első közös rendezvényére került sor 2018. június 13-án, a Győr-Moson-Sopron megyei Héderváron.
Kétévente rendezi meg a nagy múltú Amazonen Werke GmbH nemzetközi gyakorlati bemutatóját Németországban
A velünk élő ösztön és a több-kevesebb eredménnyel belénk plántált üzleti szellem közös mozgatórugója, hogy egészséges ember sikerre törekszik. E szándék független attól, hogy mikor milyen ennek a realitása.
Akár egyetlen igazolás beadása nélkül is öt napon belül több tízmilliós kölcsönhöz juthatnak az Erste Banknál a gazdálkodók – a bank a hitelezés...
A Bayer a tervek szerint június 7-én lezárta a Monsanto felvásárlását, miután a szabályozó hatóságoktól megkapta az összes szükséges jóváhagyást. „A...
Az Amazone újdonságként az új AmaTron 4-gyel egy teljesen saját fejlesztésű, tablet stílusú ISOBUS terminált vezet be.
Együttműködési megállapodást írt alá az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) és a KITE Zrt. az aszály- és belvízkárok mérséklésének érdekében. Az összefogás eredménye olyan monitoring rendszer lesz, ami non-profit jelleggel segíti a jövőben a magyar gazdálkodókat a vízkárok okozta veszteségek mérséklésében.
Túl a kedves vidéki májusfa állítási szokáson a gazdálkodók tekintete a földekre, a vegetáció indulására és egyre gyorsuló ütemű fejlődésére irányul
A Takarék Csoport várakozásánál is nagyobb az érdeklődés a hazai agrárvállalkozások körében az uniós beruházási források előfinanszírozására.
A kiállítás egyik legnagyobb érdekességeként a standon végigsétálva élő kukoricanövények között tekinthették meg a KITE Zrt. technológiai ajánlatát.
Az idei márciust a tapasztalás közelsége miatt akár különlegesnek is minősíthető, hiszen egyszerre három évszakot idézett.
A Horsch Pronto Európa egyik vezető mulcsvetőgépe.
Egyes szabályozói döntések, mint például az áfa-csökkentés eredményeként kedvező irányba mozdult el a hazai sertéságazat.
Az uralkodó exportpiacok mellett egyre nagyobb hangsúlyt kap a magyarországi értékesítés.